Укравтодор: Дорогу до «Межигір’я» ремонтують на вимогу УЄФА

Поділитися
Державна служба автомобільних доріг України повідомила, що ремонтні роботи на дорогах у бік Конча-Заспи і Межигір’я виконані на вимогу УЄФА. Про це інформує прес-служба віце-спікера Миколи Томенко в п'ятницю, 27 серпня.
Державна служба автомобільних доріг України повідомила, що ремонтні роботи на дорогах у бік Конча-Заспи і Межигір’я виконані  на вимогу УЄФА. Про це інформує прес-служба віце-спікера Миколи Томенко в п'ятницю, 27 серпня.Про це мовиться у відповіді відомства на запит віце-спікера Миколи Томенка, який раніше звернувся до керівництва Укравтодора з вимогою пояснити, на підставі яких рішень і за які кошти здійснюється ремонт цих доріг. Відомство підкреслює, що багаторічна проблема транспортного сполучення на під'їздах до Києва вимагає негайного рішення напередодні проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. В Укравтодорі зазначили, що відповідні застереження з цього питання були висловлені в процесі підготовки України до Євро-2012 міжнародними установами і, зокрема, УЄФА. Окрім того в листі зазначається, що до 2012 року мають бути завершені розпочаті ремонтно-будівельні роботи за маршрутами Євро-2012 на під'їздах до Києва на автодорогах Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Ковель - Ягодин, Київ - Харків - Довжанський. Відомство також повинне поліпшити технічний стан дороги Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, а також інших, що вимагають негайного ремонту. «А на дорогах Київ - Обухів і Київ - Вишгород - Десна через  постійні недоремонти значно погіршала аварійно-небезпечна ситуація, яку потрібно ліквідувати до початку Євро-2012», - мовиться в повідомленні. Окрім того, Укравтодор повідомив, що на автодорозі Київ - Обухів, окрім ремонту проїжджої частини з її розширення на початку траси для забезпечення пропускної спроможності дороги, передбачається відремонтувати існуючі автобусні зупинки з автопавільйонами. Також планується встановити транспортну огорожу на 11,5 кілометрів, виконати роботи з розмітки пішохідних переходів у кількості 26 одиниць, влаштувати пішохідні доріжки протяжністю 2,5 кілометра і ін. А на автодорозі Київ - Вишгород - Десна на під'їзді до Києва також передбачається відремонтувати покриття дороги, налагодити освітлення на аварійно-небезпечних ділянках протяжністю 8,3 кілометра. Планується поліпшити стан зупинок громадського автотранспорту в кількості 4 одиниць, влаштувати пішохідні доріжки завдовжки 1,5 кілометра і вжити інші заходи, пов'язані з безпекою руху. Раніше, 2 серпня, голова Укравтодора Володимир Демішкан заявив, що дорогу Київ-Вишгород-Десна на ділянці до «Межигір’я» ремонтують планово з метою забезпечення безпеки руху. Нагадаємо, в районі Вишгороду знаходиться резиденція президента України Віктора Януковича «Межигір’я», яку неодноразово і безуспішно намагалися повернути в державну власність.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі