УЄФА подав у суди Швейцарії та Кіпру позови на Марангоса

Поділитися
Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) підтверджує, що у п'ятницю, 29 жовтня, він офіційно подав юридичну скаргу до Швейцарського кримінального суду на пана Спіроса Марангоса, який зробив необґрунтовані заяви, що ставлять під сумнів прозорість голосування в 2007 році під час обрання країн-господарів ЄВРО-2012. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті УЕФА.
Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) підтверджує, що у п'ятницю, 29 жовтня, він офіційно подав юридичну скаргу до Швейцарського кримінального суду на пана Спіроса Марангоса, який зробив необґрунтовані заяви, що ставлять під сумнів прозорість голосування в 2007 році під час обрання країн-господарів ЄВРО-2012. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті УЕФА.Паралельно УЄФА також почав судовий розгляд на Кіпрі - на самому високому рівні, разом із міністром юстиції цієї країни. «УЄФА був змушений звернутися до суду, по-перше, щоб встановити, чи мають заяви пана Марангоса будь-які докази та обґрунтування. По-друге, для захисту честі та доброго ім'я УЄФА і європейського футболу в цілому, на які кинули тінь вищезгадані звинувачення», - наголошується в повідомленні. Нагадаємо, що вперше про звинувачення Марангоса тиждень тому повідомило видання Süddeutsche Zeitung. Повідомлялося, що чиновники УЄФА нібито отримали хабара в 11 млн євро за надання права проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році в Україні та Польщі. Після цього представники УЄФА та футбольних асоціацій України та Польщі обмінялися з Марангосом низкою заяв та звинувачень.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі