УБОЗ затримав двох українців, які розшукуються за побиття депутатів Київради

Поділитися
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у м.Києві затримали двох громадян України, які перебували в міждержавному розшуку за побиття двох депутатів Київської міської ради. Про це повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у м.Києві затримали двох громадян України, які перебували в міждержавному розшуку за побиття двох депутатів Київської міської ради. Про це повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.У відомстві нагадали, що в грудні 2006 року під час сесійного засідання до приміщення сесійної зали Київської міської ради проникли близько десяти невідомих осіб спортивної статури і біля трибуни президії спровокували бійку, в результаті якої були нанесені тілесні ушкодження двом депутатам столичної ради. За фактом хуліганських дій тоді було порушено кримінальну справу, яку було закрито в 2008 році. Проте правоохоронні органи повернулися до цього розслідування. Як зазначив начальник столичного УБОЗ Олександр Плужник, «особи, причетні до цієї бійки, для нас представляли оперативний інтерес і були швидко встановлені. У листопаді поточного року ми затримали першого учасника бійки, а менш ніж через місяць - інших двох. Зараз нами встановлюються організатори цієї бійки і ті, хто забезпечував незаконний доступ до сесійної зали сторонніх осіб». Як повідомлялося, 7 грудня 2006 року до сесійної зали Київради зайшла група людей спортивної статури із значками депутатів районних рад, які спровокували бійку. Після бійки у сесійній залі Київради, яка розглядала питання про скасування нових комунальних тарифів у столиці, був госпіталізований депутат від БЮТ Володимир Наумко, який через сильний удар у потилицю втратив свідомість. За словами Наумка, вдарив його один із присутніх у залі запрошених гостей із депутатським значком. Також в результаті бійки депутат Київради від БЮТ Олександр Бригінець отримав струс мозку. За словами опозиційних депутатів Київради, у той день у залі знаходилося сім невідомих осіб зі значками депутатів райрад.

За матеріалами: УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі