У Запоріжжі обстріляли суд, де розглядають справу про підрив погруддя Сталіна

Поділитися
У Запоріжжі невідомі обстріляли будівлю Жовтневого районного суду, де розглядають низку резонансних справ, зокрема, справу з підриву пам'ятника Сталіну. Про це повідомив голова Жовтневого райсуду Віктор Татарінов.

"У неділю 16 січня після 19.00 невідомий вистрілив у вікно на першому поверсі, де знаходиться кабінет судді. Це було єдине вікно, яке світилося на той момент в Жовтневому суді Запоріжжя. Суддя просто затримався на роботі", - розповів він.


"Куля пролетіла над його головою і потрапила в шафу. Було пошкоджене скло, штора, жалюзі і меблі", - розповів Татарінов.


Він також зазначив, що суддя, чий кабінет потрапив під обстріл, не мав відношення до резонансних справ.

При цьому Татаринов не виключив, що стрілявші можуть бути зацікавленими особами: "Після погроз певних сил, які звучали на адресу суддів та інших чиновників, можна таку версію провести. Хоча може бути і просте хуліганство".

У свою чергу перший заступник прокурора Запорізької області Олександр Попович, "за результатами огляду місця події знайдено розплющений металевий предмет сірого кольору, схожий на кулю пневматичної зброї".


Він не виключив, що невідомий стріляв з даху або вікна одного з сусідніх будинків.

"Зараз правоохоронні органи Запоріжжя вживають усіх заходів для розкриття злочину. Перевіряються всі версії. Встановлюється особистість того, хто стріляв і зброя, з якої стріляли", - заявив Попович.

У справі про стрілянину по будівлі Жовтневого райсуду порушено кримінальну справу за статтею хуліганство із застосуванням вогнепального або іншого предмета, спеціально використаного для нанесення тілесних ушкоджень.

У зв'язку з подією посилені заходи охорони судової установи.


За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі