У Туреччині на міні підірвався пасажирський мікроавтобус: є загиблі

Поділитися
У четвер, 16 вересня, на південному сході Туреччини на міні підірвався пасажирський мікроавтобус. У результаті, за різними даними, загинули від восьми до 12 осіб.

У четвер, 16 вересня, на південному сході Туреччини на міні підірвався пасажирський мікроавтобус. У результаті, за різними даними, загинули від восьми до 12 осіб.

Інцидент стався біля села Гечітлі, що у провінції Хаккарі. За попередніми даними, мікроавтобус підірвався на міні. Однак місцева влада не виключає, що вибуховий пристрій був приведений в дію дистанційно.

Турецькі ЗМІ надають різні дані про загиблих у результаті інциденту. Так, жертвами вибуху могли стати від восьми до 12 осіб, у тому числі діти.

У минулому подібні напади часто здійснювали бойовики з сепаратистської Робочої партії Курдистану (РПК). Однак у серпні вони оголосили перемир'я, яке повинне було протривати, щонайменше, до 20 вересня.

РПК веде збройну боротьбу проти турецького уряду з 1984 року. За цей час у результаті зіткнень загинули понад 40 тисяч осіб, більшість з яких - курди.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі