У цьому році в Афганістані загинули 600 військовослужбовців НАТО

Поділитися
У Афганістані в неділю загинули двоє військовослужбовців міжнародної коаліції. Загальні втрати союзників убитими в цьому році тим самим досягли шестисот, - повідомляють інформаційні агентства з посиланням на дані незалежного підрахунку втрат.
У Афганістані в неділю загинули двоє військовослужбовців міжнародної коаліції. Загальні втрати союзників убитими в цьому році тим самим досягли шестисот, - повідомляють інформаційні агентства з посиланням на дані незалежного підрахунку втрат.Це найбільша кількість з початку операції міжнародних сил в Афганістані у 2001 році. За весь минулий рік в Афганістані загинув 521 військовослужбовець НАТО. Усього з 2001 року в бойових діях в цій країні загинули понад 2100 іноземних військових, у тому числі дві третини американців. Нагадаємо, 20 вересня, британські війська передали контроль над містом Санджін, що розташоване у провінції Гільменд на півдні Афганістану, американським морським піхотинцям. Тисяча британських морських піхотинців і обслуговуючий персонал перекинуті до центральної частини провінції Гільменд. Вони завершили чотирирічну місію в Санджіні, де з 2006 року загинули більше 100 британців.

За матеріалами «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі