У Таїланді відомому російському піаністу і диригенту пред'явлено звинувачення у згвалтуванні

Поділитися
Голові Російського національного оркестру, відомому піаністу і диригенту Михайлу Плетньову, затриманому раніше у Таїланді, у середу, 7 липня, пред'явлено звинувачення у згвалтуванні 14-річного підлітка. Йому загрожує до 20 років тюремного ув'язнення.
Голові Російського національного оркестру, відомому піаністу і диригенту Михайлу Плетньову, затриманому раніше у Таїланді, у середу, 7 липня, пред'явлено звинувачення у згвалтуванні 14-річного підлітка. Йому загрожує до 20 років тюремного ув'язнення.Цю інформацію у середу, 7 липня, підтвердив завідувач консульським відділом Посольства Росії у Бангкоку Андрій Дворніков. «Так, поліція дійсно пред'явила обвинувачення», - сказав він. Суть звинувачення, за словами Дворнікова, базується на підозрі «у причетності до розтління неповнолітніх». Плетньова було затримано у вівторок в своєму будинку у Паттайї за підозрою у педофілії. Пізніше він був звільнений під заставу у 9000 доларів. Тепер 53-річний Плетньов зобов'язаний кожні 12 діб реєструватися в суді. За умовами звільнення під заставу Плетньову заборонено контактувати із свідками у справі. При цьому російський піаніст заперечує всі пред'явлені йому звинувачення. «Вся справа - суцільне непорозуміння», - заявив Плетньов, відмовившись від подальших коментарів. У середу, як уточнив Дворніков, піаніст «повинен бути у суді, де спробує уточнити претензії поліції і вирішити питання щодо виїзду з країни до Росії, де у нього заплановано концертний виступ». За даними таїландських ЗМІ, Плетньов очолював невелику приватну школу із навчання дітей гри на фортепіано в Паттайї. У Таїланді він проводив по кілька місяців на рік. Михайло Плетньов - лауреат кількох державних премій Російської Федерації. Він є засновником і художнім керівником Російського національного оркестру. У лютому 2006 року Плетньов увійшов до Ради із культури і мистецтва при президенті РФ.

За матеріалами: Вести.Ru, Эхо Москвы

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі