У Сумській області керівник проекту "За чесні вибори" повідомив про хакерську атаку на сайт проекту

Поділитися
© Віталій Грабар, ludovikxiv.livejournal.com
У день виборів до місцевої ради в Сумській області було здійснено хакерську атака на сайт проекту «За чесні вибори». Про це в понеділок, 1 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву керівника проекту Олександра Такула.
У день виборів до місцевої ради в Сумській області було здійснено хакерську атака на сайт проекту «За чесні вибори». Про це в понеділок, 1 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву керівника проекту Олександра Такула. За його словами, хакерська атака була здійснена вдень - у «годину пік» голосування виборців. «Ми зробили все можливе й неможливе, але роботу нашого сайту таки вдалося відновити», - зазначив Такул. При цьому він також розповів, що 31 жовтня суди в Сумській області не приймали заяви від виборців, які хотіли проголосувати на своїх виборчих ділянках, але не могли цього зробити через відсутність своїх прізвищ у списках. «Цим було порушено конституційне право виборців Сумської області щодо їхнього волевиявлення», - підкреслив керівник проекту «За чесні вибори». Крім того, він повідомив журналістам, що на кількох виборчих дільницях у Сумах голови ДВК, які представляли Партію регіонів, «нападали» на представників проекту й вимагали зняти бейджики або просто забирали останні. «Це виглядало досить дивно, адже представники правлячої партії напередодні виборів до місцевих рад також підписали в Сумах меморандум «За чесні вибори» про співпрацю з іншими політичними силами», - сказав Олександр Такул.

За матеріалами: УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі