У США понад 200 тисяч учнів виявилися замкнені в школах через анонімних погроз

Поділитися
У середу, 10 листопада, влада округу Броуард американського штату Флорида наказала закрити на час усі школи і не випускати з них учнів.

У середу, 10 листопада, влада округу Броуард американського штату Флорида наказала закрити на час усі школи і не випускати з них учнів.

Місцеві ЗМІ передають, що таке рішення було прийнято через повідомлення, що надійшло від невідомої жінки: вона зателефонувала на радіо і сказала, що її чоловік збирається піти до однієї зі шкіл міста Пемброк-Пайнс і влаштувати там стрілянину.

Поліція почала розслідування і наказала закрити всі школи округу, поки не буде встановлено, чи існує реальна небезпека. Школярів, які перебували поза стінами навчальних закладів, завели в приміщення, після чого були замкнені двері та ворота всіх шкіл. Також була відкрита "гаряча лінія" для батьків.

Зазначається, що заняття у навчальних закладах тривають, але влада ще не вирішила, коли можна буде дозволити дітям залишити класи.

Як заявили в адміністрації округу, в той же день було отримано електронний лист, в якому говорилося, що поряд з урядовими будівлями Броуард "станеться щось велике".

Про те, чи вдалося поліції встановити особу  жінки, що телефонувала,  а також автора електронного листа, нічого не повідомляється.

У школах округу Броуард, розташованого на північ від Маямі, навчається близько 233 тисяч осіб.

За матеріалами: Лента.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі