У США два літаки здійснили аварійну посадку, один з них приземлився на федеральну трасу

Поділитися
© kp.ua
У США Boeing-757, що здійснював рейс із Чикаго (штат Іллінойс) до Сіетла (штат Вашингтон), змушений був здійснити аварійну посадку на аеродромі Біллінг. Інший літак, шестимісний одномоторний Cessna, здійснив вимушену посадку прямо на федеральну автотрасу. Про це у вівторок, 21 вересня, повідомили місцеві ЗМІ.
У США Boeing-757, що здійснював рейс із Чикаго (штат Іллінойс) до Сіетла (штат Вашингтон), змушений був здійснити аварійну посадку на аеродромі Біллінг. Інший літак, шестимісний одномоторний Cessna, здійснив вимушену посадку прямо на федеральну автотрасу. Про це у вівторок, 21 вересня, повідомили місцеві ЗМІ. Причиною екстреної посадки Boeing-757, за інформацією Федерального авіаційного управління США, стала несправність одного з двигунів. При цьому авіакомпанія United Airlines, якій належить літак, уточнила, що двигун не заглох у повітрі, а був уручну відключений пілотом, що, побачивши тривожний світловий сигнал на дошці приладів, прийняв рішення заглушити агрегат з метою безпеки. В авіакомпанії заявили, що Boeing-757 належитья до розряду середньомагістральних пасажирських літаків з двома двигунами й здатний долати значні відстані навіть з одним несправним двигуном. Аварійна посадка авіалайнера з 188 пасажирами на борту пройшла вдало. Для завершення перерваного рейсу готують запасний лайнер. У літака Cessna, майже одразу після вильоту відмовив двигун. Досвідчений пілот зорієнтувався й прийняв рішення приземлятися на швидкісну магістраль. Під час здійснення маневру рух на трасі був дуже інтенсивним. Проте, завдяки професіоналізму пілота, літак вдалося посадити рівно між машинами біля розділової смуги. Рух машин повністю не зупинено, хоча владі й довелося перекрити чотири з шести смуг в одному напрямку руху.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі