У Сочі прошла зустріч лідера гурту U2 Боно і президента Росії Дмитра Медведева

Поділитися
© lawincontext.com
Напередодні першого в історії виступу гурту U2 в Росії, у сочинській резиденції президента РФ «Бочаров ручей» відбулася зустріч лідера гурту Боно і Дмитра Медвєдєва.
Напередодні першого в історії виступу гурту U2 в Росії, у сочинській резиденції президента РФ «Бочаров ручей» відбулася зустріч лідера гурту Боно і Дмитра Медвєдєва.На зустрічі політик і музикант змогли обговорити багато питань, що хвилюють суспільство. Зокрема боротьбу з поширенням серйозних захворювань: поліомієлітом і ВІЛ. У ключі обговорення проблеми поліомієліту Боно передав привіт президентові Росії від засновника Microsoft Біла Гейтса, який займається цією проблемою. Також музикант детально розповів Медвєдєву про свій добродійний проект (RED), який направлений на те, щоб виключити ризик передачі ВІЛ-інфекції від матері до дитяти. За словами лідера гурту U2 для того, щоб повністю впоратися з цією проблемою вже до 2015 року, достатньо витрачати на неї 40 центів на день. Дмитро Медвєдєв сказав, що Росія подумає як можна допомогти бідним країнам у вирішенні цих проблем. Торкнулися співбесідники і добувної галузі. Боно виразив переконання, що над великими компаніями, які працюють в цій сфері, потрібно посилити контроль. На думку ЗМІ, ця тема була піднята через найбільшу аварію, що сталася в Мексиканській затоці. Медвєдєв і Боно встигли поговорити на відсторонені теми. Так, в ході розмови з’ясувалося, що лідер U2 захоплюється творчістю Led Zeppelin. Лідер РФ також сказав, що любить їх музику. Згадуючи візит російського президента в США, Боно довідався чи справді йому сподобався американський фаст-фуд. «Доведеться дати дипломатичну відповідь: хот-доги - це смачна їжа, але я рідко собі дозволяю хот-доги», - сказав Медвєдєв. Раніше стало відомо, що перед зустріччю Боно і Медведева, лідерові ірландського гурту відправили лист захисники Химкінського лісу з проханням відносно сприяння у вирішенні цього питання і з проханням торкнутися цієї теми в розмові з лідером країни. Інформації про те, чи дійшов лист до Боно, немає. Московський концерт U2 відбудеться 25 серпня в Лужниках.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі