У штаті Каліфорнія виявлено плантацію коноплі вартістю майже 2 млрд доларів

Поділитися
У горах Сьєрра-Невада, що в американському штаті Каліфорнія, поліція виявила величезну плантацію марихуани. Про це у п'ятницю, 30 липня, повідомляють місцеві ЗМІ.
У горах Сьєрра-Невада, що в американському штаті Каліфорнія, поліція виявила величезну плантацію марихуани. Про це у п'ятницю, 30 липня, повідомляють місцеві ЗМІ.Вартість знайденої марихуани на «чорному ринку» сягає 1,7 мільярда доларів. У цій справі, за останні три тижні поліцейські заарештували 97 осіб, більшість з яких - мексиканці, яких підозрюють у зв'язках з наркокартелями на батьківщині. Експерти кажуть, що останнім часом мексиканські наркоділки все активніше займаються вирощуванням марихуани на території США, надаючи перевагу над контрабандою наркотиків цьому заняттю. В операції з виявлення плантацій брали участь 450 правоохоронців. У ході рейду було виявлено більше сотні ділянок, на яких нелегально вирощували коноплю. Як сказав шериф каліфорнійського округу Фресно, дії тих, хто стояв за цими угодами, несли загрозу для місцевих жителів. За словами директора департаменту Білого дому з контролю за обігом наркотиків Джила Керліковске, землям, на яких розташовувалися плантації, було завдано жахливих втрат. Він розповів, що групи, які знищували посіви, виявили там тисячі кілограмів токсичних добрив і сміття.

За матеріалами: CNN, Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі