У Шарм-ель-Шейху закрили всі пляжі через напади акули

Поділитися
Влада Єгипту закрила всі пляжі в Шарм-ель-Шейху доти, поки небезпеку нових нападів з боку морських хижаків не буде повністю усунено.
Влада Єгипту закрила всі пляжі в Шарм-ель-Шейху доти, поки небезпеку нових нападів з боку морських хижаків не буде повністю усунено.У той же час Мінекології країни терміново створило спеціальну комісію для вивчення нападів акул на людей у Червоному морі, виявлення причин цього рідкісного для даного регіону явища та їх усунення. З вівторка по суботу фахівці на човнах прочісували акваторію моря поблизу готелів Шарма у пошуках акул-людожерів. Були виловлені дві великі хижачки, і влада, вважаючи, що небезпека минула, в суботу офіційно відкрили пляжі для купання. Нагадаємо, Раніше у Шарм-ель-Шейху відбулося декілька випадків атаки акули на відпочиваючих, які купалися недалеко від берега. Одним із них став житель Чугуєва Харківської області. Пізніше у Міністерстві охорони навколишнього середовища Єгипту заявили про те, що спіймали акулу-людожера. Однак, 5 грудня в Шарм-ель-Шейху акула відкусила руку туристці з Німеччини. Відразу після цього німкеня, що пірнала з масками, померла. До якого виду належить ця акула, не повідомляється.

За матеріалами Взгляд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі