У Польщі зіткнулися два пасажирські потяги

Поділитися
На півночі Польщі сталося лобове зіткнення двох приміських пасажирських поїздів. Постраждали 25 осіб, п'ятеро, у тому числі машиніст, госпіталізовані і перебувають у важкому стані. Даних про загиблих поки не надходило.
На півночі Польщі сталося лобове зіткнення двох приміських пасажирських поїздів. Постраждали 25 осіб, п'ятеро, у тому числі машиніст, госпіталізовані і перебувають у важкому стані. Даних про загиблих поки не надходило. Як повідомляє польський телеканал TVN 24 із посиланням на представників рятувальних служб, зіткнення сталося на залізничному переїзді Слупськ-Щецінек, у 23 км від станції Слупськ о 9.10 (8.10 за київським часом). За словами очевидців, на момент аварії у поїздах було дуже багато пасажирів. Однак значного числа жертв вдалося уникнути, оскільки, за попередніми оцінками, швидкість поїздів була не надто висока. Зіткнення сталося через неправильну координацію роботи машиністів, яких не попередили про зміну руху транспорту із Слупська. Імовірно один з машиністів пустив поїзд, не звернувши уваги на червоний сигнал світлофора. Рух на ділянці заблоковано. На місці аварії ведуть роботу рятувальники і працівники правоохоронних органів. Влада попередила, що на відновлення руху за маршрутом піде кілька годин. Для перевезення пасажирів на лінії пустили додаткові автобуси. Нагадаємо, у лютому нинішнього року під Брюсселем у результаті лобового зіткнення двох пасажирських поїздів сталася найбільша за останні півстоліття залізнична катастрофа. Тоді загинули 18 людей, більше 170 отримали поранення.

За матеріалами: РБК-Украина, TVN 24

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі