У найближчі дні на території України прогнозують потепління

Поділитися
У найближчу добу на більшу частину території України, окрім східних областей, буде поширюватися більш тепле та вологе повітря атлантичного походження.
У найближчу добу на більшу частину території України, окрім східних областей, буде поширюватися більш тепле та вологе повітря атлантичного походження.Як повідомляє Укргідрометцентр, без істотних опадів, лише у західних та північних областях невеликий сніг, мокрий сніг, на заході з дощем, місцями ожеледь. Вночі, вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, у західній частині південно-західний, 5-10 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від -6 до -11, на Лівобережжі місцями від -15 до -17, у західних областях 1-6 морозу, вдень від 3 морозу до 2 тепла, в західних областях до +5, в Криму вночі 1-6 морозу, вдень - 1-6 тепла. У Києві в суботу - невеликий сніг, мокрий сніг. Температура вночі 7-9 морозу, вдень близько 0°. За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 8 січня найвища температура була +7,1 у 1998р., найнижча - 26,6 морозу в 1935р. У неділю в Україні невеликий сніг, мокрий сніг, на Закарпатті та Прикарпатті дощ (вдень у північних та центральних областях помірні опади), у східній і південній частині без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура в західних областях вночі від 4 морозу до 2 тепла, вдень 0-5 тепла, у східних областях вночі 5-10 морозу, вдень 0-5 морозу, на решті території вночі 1-6 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла; у Криму вночі 0-5 морозу, вдень 2-7 тепла. У Києві в неділю невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3 морозу, вдень 0-2 тепла.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі