У Франції заарештовано подружню пару, підозрювану у вбивстві восьми власних дітей

Поділитися
У четвер, 29 липня, французька поліція заарештувала подружню пару за підозрою у вбивстві восьми своїх новонароджених дітей.
У четвер, 29 липня, французька поліція заарештувала подружню пару за підозрою у вбивстві восьми своїх новонароджених дітей. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Тіла дітей були знайдені у двох будинках на селі Війе-о-Тертр приблизно у 70 кілометрах від міста Ліль. Припускається, що заарештовані були батьками дітей. Два дні тому до поліції села Війе-о-Тертр звернулася пара, яка заявила про виявлення останків тіл дітей у своєму саду. Поліція перевірила дані про попередніх власників будинку, які переїхали до нового володіння по сусідству. На новому місці проживання подружжя поліцейські виявили останки ще кількох трупів. Тіла дітей були загорнуті у целофанові пакети. Як давно вони загинули, поліція поки не повідомляє. Підозрюваних взято під варту. Очікується, що найближчим часом чоловікові і жінці, імена яких не розголошуються, будуть пред'явлені звинувачення. Сусіди заарештованих розповіли журналістам, що у пари є дві дорослі дочки та онуки. У Війе-о-Тертр, за словами сусідів, вони переїхали у 1997 році. Жителі Війе-о-Тертр - села з населенням 700 осіб - в один голос стверджують, що затримані були приємними людьми, не викликали у них ніяких підозр. За останні тридцять років у Франції кілька разів виявлялися масові поховання новонароджених дітей, убитих своїми матерями, іноді за участю інших членів сім'ї. Так, у березні цього року француженка зізналася у вбивстві своїх шістьох новонароджених дітей, тіла яких жінка заховала в підвалі свого будинку на північно-заході Франції. Однак останки одразу восьми новонароджених у новітній історії країни не знаходилися жодного разу.

За матеріалами: CNN, Бі-бі-сі, Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі