Тимошенко просить додатковий час на ознайомлення зі справою

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Лідер партії «Батьківщина», екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко просить суд надати їй та її захисту два місяці для ознайомлення з матеріалами порушеної проти неї справи.

Про це вона заявила сьогодні під час засідання Печерського райсуду Києва.

Вона зазначила, що попередній аналіз вивчення справи підтвердив, що в матеріалах містяться не зовсім коректні дані, які вимагають додаткового вивчення. Зокрема, сказала Ю.Тимошенко, у цій справі не було допитано головного свідка - екс-заступника голови «Нафтогазу» Ігоря Діденка.

Ю.Тимошенко підкреслила, що той факт, що суд не дає необхідного часу для ознайомлення з матеріалами справи, свідчить, що «про його швидке завершення дано вказівку безпосередньо президентом України Віктором Януковичем».

Ю.Тимошенко заявила, що якщо суд не надасть їй необхідного часу для ознайомлення зі справою, то участь її захисника «навряд чи доцільна надалі».

Ю.Тимошенко попросила для ознайомлення зі справою два місяці, щоб у середньому за один день знайомитися зі 100 сторінками справи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі