Швидкісний трамвай у Києві відкриють уже в суботу

Поділитися
© Дело
На суботу, 16 жовтня, заплановано урочисте відкриття першої черги швидкісного трамвая в Києві. Про це в четвер, 14 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву віце-прем'єр-міністра України Віктора Тихонова.
У суботу, 16 жовтня, заплановано урочисте відкриття першої черги швидкісного трамвая в Києві. Про це в четвер, 14 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву віце-прем'єр-міністра України Віктора Тихонова. Тихонов ознайомився з ходом робіт на об'єкті, які вже прямують до завершення, й розповів, що урочисте відкриття першої черги швидкісного трамвая проведе прем'єр-міністр України Микола Азаров. «Скептики не вірили, що лінія запрацює найближчим часом. У суботу кожен охочий зможе переконатися в зворотньому. До першої черги входить пуск самої дороги й сімох станцій. Решта, а це ще шість станцій, які фінансують виключно за кошти інвестора, за півроку будуть готові до експлуатації», - сказав В. ТИХОНОВ. Він також додав, що уряд схвалив ініціативу керівництва Київської мерії про безкоштовне перевезення пасажирів на лінії у вихідні дні 16-17 жовтня.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі