Росія має намір укласти з Україною угоду щодо інспекцій на Чорноморському флоті

Поділитися
Росія має намір підписати з Україною міжурядову угоду про взаємодію під час проведення інспекцій формувань Чорноморського флоту на території України.
Росія має намір підписати з Україною міжурядову угоду про взаємодію під час проведення інспекцій формувань Чорноморського флоту на території України. Відповідне розпорядження, підписане прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним, опубліковано 28 липня у банку даних нормативних документів уряду РФ. МЗС Росії доручено провести переговори з українською стороною і після досягнення домовленості підписати від імені уряду РФ дану угоду, «дозволивши вносити до проекту зміни, що не мають принципового характеру». «Ухвалити поданий МЗС Росії, узгоджений з Міноборони РФ і Мінюстом РФ та попередньо погоджений з українською стороною проект Угоди між урядом РФ і Кабінетом міністрів України про взаємодію при проведенні інспекційних заходів у місцях дислокації військових формувань Чорноморського флоту РФ на території України за Договором про звичайні збройні сили в Європі, Віденським документом 1999 року переговорів щодо заходів зміцнення довіри і безпеки та Договором з відкритого неба від 24 березня 1992 року», - йдеться в документі. Нагадаємо, що у квітні 2010 року президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медвєдєв підписали угоду стосовно продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ в Україні до 2042 року. У свою чергу Росія знизила для України ціни на газ. Нагадаємо, що за ціни 333 доларів і вище за 1 тис. куб. м газу знижка складає 100 доларів, за ціни нижче 333 доларів за 1 тис. куб. м газу - 30%.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі