Правоохоронці затримали зловмисника, який облив кислотою Чижмаря

Поділитися
Міліція упіймала невідомого, який 17 лютого облив кислотою заступника голови Київської області Юрія Чижмаря. Про це повідомив глава Київської області Анатолій Присяжнюк.

«Міліція вже затримала винного, і він, наскільки мені відомо, в усьому зізнався. Але про мотиви я майже нічого не знаю. Можу тільки сказати, що це ніяк не пов'язано з його (Чижмаря-ред.) нинішньою роботою», - зазначив сказав.

У свою чергу, джерело у Печерському РУВС зазначило, що підозрюваного затримано силами правоохоронців Київської області. Однак, оскільки тривають пошуки замовника, ніяких подробиць не повідомляють.

Завідувач відділенням інтенсивної терапії Володимир Калашников проінформував про те, що Чижмар, як і раніше знаходиться у реанімації столичного Опікового центру на вулиці Краківській.

За словами Присяжнюка, "опіки дуже серйозні, все обличчя перебинтував. Стан стабільний, загроза осліпнути за останні дні значно зменшилася", - зазначив він.

"Я був у нього в суботу, питав, чи не потрібна якась допомога, але Юрій Васильович сказав, що все нормально. Він задоволений лікуванням. Про свій стан говорив, мовляв, коли розбинтують, тоді й буде видно, а поки що рано робити якісь висновки. Ще днів десять пробуде в реанімації", - зазначив він.

Нагадаємо, 17 лютого заступнику голови Київської ОДА Юрію Чижмарю плеснули в обличчя кислоту, коли він повертався з «Сільпо». Із 6% опіків обличчя другого-третього ступеня його забрали до Опікового центру.

На даний момент слідство схиляється до версії, що інцидент пов'язаний з особистими і побутовими питаннями, а не з професійною діяльністю Чижмаря.

За матеріалами Газета по-киевски

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі