На Західній Україні погрожують кандидату в мери міста

Поділитися
© cult-ukrnews.com
Кандидат на посаду міського голови Кам'янця-Подільського Ростислав Ярема заявив, що йому погрожують. Про це в понеділок, 8 листопада, повідомили ЗМІ.
Кандидат на посаду міського голови Кам'янця-Подільського Ростислав Ярема заявив, що йому погрожують. Про це в понеділок, 8 листопада, повідомили ЗМІ. «Після подання заяв до адміністративного суду й прокуратури, отримав sms з погрозою: «ЯРЕМА заспокойся, думай про життя, а не про мерство». Зараз правоохоронні органи шукають особу, що надіслала цей лист», - сказав він. Він також припустив, що міська ТВК навмисне намагається підтасувати результати виборів. «Партійні штаби добре володіють інформацією: відповідно до «мокрих»протоколів, за мою кандидатуру проголосувало 8073 виборці, за Сімашкевича - 7036, за Волошину - 5811. Цікаво, що в день голосування не було складено ніяких актів про порушення на виборах. Чому зараз, із незрозумілих мені причин, відбуваються такі речі?»- дивується він. Згідно з повідомленнями, з 5 листопада Кам'янець-Подільська міська ТВК проводить перерахунок голосів за кандидатів на посаду мера міста. Голова міської виборчої комісії Кам'янця-Подільського Тетяна Остафійчук оголошення офіційних результатів виборів міського голови прогнозує на 9 листопада. Про це вона заявила журналістам. «Якщо сьогодні (8 листопада) буде завершено перерахунок по дільницях, то завтра оголосимо результати виборів мера. На цей момент уже повністю підраховані голоси до обласної ради, завершуємо підрахунок до міської ради по багатомандатному округу», - сказала вона.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі