Літак МНС РФ евакуював з Лівії 16 українців

Поділитися
Літак МНС РФ евакуював до Москви з лівійського Сірта 16 громадян України. Про це повідомили у прес-службі МНС Росії.

«25 лютого першим бортом МНС Росії Іл-76 із Сірта (Лівія) доставлено до Москви 59 евакуйованих російських та іноземних громадян, із них 31 російський громадянин і 16 громадян України», - йдеться в повідомленні.

О 00.30 25 лютого для евакуації громадян Росії і громадян іноземних держав, які працюють за договором з ВАТ «РЖД» з порту Барі (Італія) до порту Рас-Лануф (Лівія) відбув пором «Святий Стефан II».

До проведення операції з евакуації Російських та іноземних громадян з Лівії залучено 81 людину, у тому числі від МНС Росії 75 осіб і 7 одиниць техніки, у тому числі 2 повітряних судна.

Нагадаємо, у четвер в аеропорт «Бориспіль» (Київ) прибув з Тріполі літак Міністерства оборони України Іл-76, на борту якого знаходилося 163 пасажири, серед яких 125 громадян України і 5 громадян Росії. У числі пасажирів перебувало 38 дітей і 47 жінок. Окрім того, у літаку перебувало 2 громадянина Словаччини, 11 - Польщі, 1 Румунії, 4 - Казахстану, 1 - Угорщини, 4 Чехії, 10 - Азербайджану.

Раніше Грищенко повідомив, що українці будуть евакуйовані з Лівії, у тому числі і зусиллями інших держав. Він зазначив, що Україна допомагає в евакуації громадян інших країн і сподівається, що партнери вдадуться до аналогічних кроків щодо українців.

На даний момент у Лівії залишаються більше 2,5 тисяч громадян України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі