Лікар Майкла Джексона не визнає своєї провини в смерті суперзірки

Поділитися
Особистий лікар Майкла Джексона не визнав своєї провини у вбивстві співака. Про це у вівторок, 25 січня, повідомила американська преса. Лікарю Конраду Мюррею висунуто звинувачення в ненавмисному вбивстві Джексона в червні 2009 року.

Сторона звинувачення стверджує, що саме дії 57-річного Мюррея призвели до летального результату - лікар увів Джексону дуже велику дозу сильнодійних ліків.

Наступне слухання в справі Конрада Мюррея має відбутися 28 березня 2011 року. Але до цієї дати, 7 лютого 2011, повинні пройти слухання, які вирішать дозволяти чи ні телетрансляції із залу суду.

Обвинувачення не сумнівається, що провину Мюррея буде точно доведено, оскільки існує підтвердження, що саме дії лікаря призвели до смерті Майкла Джексона.

Якщо провину доктора буде доведено, йому загрожує чотири роки тюремного ув'язнення й повне позбавлення ліцензії на лікарську практику.

Уже зараз Мюррей позбавлений ліцензії в Каліфорнії - влада відкликала лікарську практику одразу після шестиденних досудових слухань. Однак ліцензія на лікарську практику Мюррея в Техасі й Неваді ще діє, і, згідно зі словами адвоката колишнього доктора Джексона, його клієнт продовжує лікувати пацієнтів.

Майкл Джексон помер у Лос-Анджелесі 25 червня 2009 року у віці 50 років. У ході розслідування обставин смерті співака було встановлено, що Джексон помер від декількох сильнодійних ліків, які увів йому Мюррей. За словами лікаря, він лише намагався допомогти Джексону впоратися з безсонням.

Мюррей сказав, що ввів співакові дуже невелику дозу ліків, і це не могло стати причиною смерті. Сторона захисту також заявила, що співак цілком міг увести собі смертельну дозу ліків сам, коли Мюррей вийшов з кімнати.

Під час попередніх слухань у справі Мюррея свідки розповіли про те, що в день смерті співака лікар поводився підозріло. Так, він не відразу ж зателефонував до служби 911, спробував приховати, який саме препарат був уведений Джексону, і не знав, як провести реанімаційні заходи.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі