Корбан не пов'язує замах на своє життя зі зміною влади

Поділитися
Голова наглядової ради «Славутич-Капіталу» Геннадій Корбан не пов'язує замах на своє життя зі зміною влади. Про це він заявив в опублікованому у понеділок, 20 вересня, інтерв'ю виданню «Коммерсант-Украина».
Голова наглядової ради «Славутич-Капіталу» Геннадій Корбан не пов'язує замах на своє життя зі зміною влади. Про це він заявив в опублікованому у понеділок, 20 вересня, інтерв'ю виданню «Коммерсант-Украина».«Я не пов'язую це замах зі зміною влади. Навпаки, вважаю, що чинна влада ефективніша, ніж попередня», - сказав він, додавши, що у нього «прекрасні відносини з сьогоднішньою владою». Водночас, Корбан не сумнівається, що здійснювали замах саме на нього. «Бізнес Геннадія Аксельрода досить мирний і творчий - він будує торгові центри. Олег Левін, як я вже говорив, постраждав менше за інших», - сказав бізнесмен. Проте він не став висувати версії події. «Якщо я це зроблю, знову почнуться суди з газетою тієї людини, яка найбільше зацікавлена у моїй смерті. Нехай про версії говорять правоохоронні органи», - сказав бізнесмен. Він спростував оприлюднену представниками Блоку Юлії Тимошенко інформацію про те, що замах на нього став наслідком небажання групи «Приват» продати за низькою ціною «Укртатнафту» представникам донецького бізнесу. «Це неправда. Таких пропозицій не надходило. Більше того, мені взагалі не робили пропозицій продати будь-який бізнес. На мою адресу також не надходило ніяких погроз», - підкреслив Корбан. Він повідомив також, що зараз стан його здоров'я «не дуже хороший». «У мене рвані рани на нозі та руці. Мені зробили операцію. У Геннадія Аксельрода рвані рани і переломи. Він теж знаходиться у лікарні», - повідомив бізнесмен. Як повідомлялося, у кінці минулого тижня в результаті вибуху в кафе «Пепероні» у Дніпропетровську незначні поранення отримав Корбан і його партнер, віце-президент промислово-фінансової групи «Спарта» Аксельрод.

За матеріалами «Коммерсант-Украина»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі