Колесніков: Реконструкція НСК «Олімпійський» увійшла до графіку УЄФА

Поділитися
Віце-прем'єр України з питань підготовки країни до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року Борис Колесніков заявляє про входження у графік робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу (НСК) «Олімпійський» у Києві.
Віце-прем'єр України з питань підготовки країни до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року Борис Колесніков заявляє про входження до графіку робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу (НСК) «Олімпійський» у Києві.«На самому головному об'єкті - стадіоні «Олімпійський» всі терміни відновлені у тому графіку, який ми обіцяли УЄФА», - сказав він на прес-конференції під час відвідування стадіону у понеділок, 6 вересня. За його словами, здача об'єкта в експлуатацію планується до кінця липня 2011 року. Віце-прем'єр повідомив, що «на сьогоднішній день серйозних проблем щодо інших об'єктів Євро-2012 також не існує». Колесніков припустив, що до кінця жовтня поточного року буде відновлено графік будівництва стадіону у Львові, а до листопада-грудня 2011 року - повинна закінчитися підготовка всіх об'єктів до Євро-2012. Планується, що «Олімпійський» буде приймати фінальний матч Євро-2012. Два роки тому стадіон закрили на реконструкцію на вимогу УЄФА, проте будівельні роботи постійно відставали від графіку, переважно через недостатнє фінансування. Нагадаємо також, що у липні Кабмін збільшив загальну кошторисну вартість реконструкції та будівництва нових об'єктів НСК «Олімпійський» у Києві до 3 мільярдів гривень.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі