Колективу редакції газети «Дзеркало тижня»

Поділитися
Шановні «дзеркальчани»! Дорогі друзі! Радий вітати вас з виходом першого номера тижневика українською мовою...
Шановні «дзеркальчани»!

Дорогі друзі!

Радий вітати вас з виходом першого номера тижневика українською мовою. Це — значна віха у становленні газети, адже українське видання значно розширить аудиторію ваших палких шанувальників, серед яких багато урядовців.

Відтепер рідне українське слово під вмілим пером журналістів вашої газети стане ще могутнішою зброєю, яка, впевнений, слугуватиме народові і як знаряддя в боротьбі за відстоювання загальнолюдських цінностей, і як колискова пісня матері, що втішає і дарує надію.

Безмежно радий, що завдяки і вашій газеті розширюватиметься сфера застосування української мови як державної, утверджуватиметься рідна мова як основний засіб спілкування на всій території України.

З Євангелія до нас дійшли слова Ісуса Христа, що не хлібом єдиним живе людина, але й словом. Віками дбав наш народ про свою мову, плекав рідне слово як паросток виноградної лози, доглядав, як сад, відстоював у боротьбі з відвертим ворогом і прихованим недругом. Цю любов і повагу до рідної мови попередні покоління заповідали нам, а ми всі разом передамо їх своїм спадкоємцям.

Незайве наголосити, що вашій газеті притаманний високий професійний та інтелектуальний рівень журналістики. Публікації в тижневику — навіть найгостріші і найкритичніші — віддзеркалюють політичні, економічні, соціально-культурні події в Україні.

Журналісти газети працюють на вістрі усіх суспільних процесів у країні та світі, одними з перших зустрічаються з людським болем і радістю, негативними проявами та життєвими негараздами, намагаються допомогти словом і ділом. Наша їм сердечна подяка.

Серед найулюбленіших і найпопулярніших видань газета «Дзеркало тижня», з притаманним їй творчим пошуком, аналітичністю думки, яскравістю публікацій, посідає гідне місце. Газета наводить мости політичного та економічного співробітництва, завдяки яким Україна подолає будь-які перепони і зуміє піднестися до рівня розвинених країн світу.

Отож бажаю вам високого злету журналістського натхнення, глибоких думок, творчого неспокою, легкого пера, здоров’я і багато вірних друзів.

Прем’єр-міністр України

В. Ющенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі