Кличко піде в мери Києва, коли дочекається виборів

Поділитися
Віталій Кличко має намір балотуватися на посаду Київського міського голови на наступних виборах.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «1+1», повідомляє офіційний сайт партії «Український Демократичний Альянс за Реформи» (УДАР), лідером якої є Віталій Кличко.

«Я прийшов у політику надовго, тому не збираюся звертати з цього шляху. Так, він не легкий, але дорогу здолає лише той хто йде. Ставши першим у боксі, у політиці теж не збираюся поступатися своїми принципами, тому що завжди досягаю своєї мети», - заявив спортсмен і політик.

Віталій Кличко, який є також лідером фракції "УДАР" у Київраді, розкритикував процеси, що відбуваються в цьому органі: «Більшість зараз створюється з тих людей, які активно брали участь у незаконному розподілі майна і землі. Це все одно, що перефарбувати машину, на якій ви їздите, і сказати, що у вас новий автомобіль, незважаючи на старий мотор і інші технічні характеристики». Він зазначив, що «ударівці» не приєдналися до нової більшості, оскільки навіть після відсторонення від справ мера Леоніда Черновецького, у столичному парламенті продовжує працювати старий депутатський корпус.

25 травня Печерський районний суд міста Києва задовольнив позов Віталія Кличка, голови фракції «УДАР» у Київраді до Київського міського голови Леоніда Черновецького, визнавши факт систематичного порушення чинного законодавства з боку мера столиці.

За словами заступника голови фракції «УДАР» у Київраді Наталії Новак, згідно з чинним законодавством, дане рішення суду є законною підставою для призначення та проведення у столиці позачергових виборів Київського міського голови.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі