Кабмін планує затвердити фінансовий план "Нафтогазу України" 11 серпня

Поділитися
Кабінет міністрів України прийняв за основу проект фінансового плану НАК "Нафтогаз України" на 2010 рік і має намір затвердити його на наступному засіданні, повідомив журналістам голова правління "Нафтогазу України" Євген Бакулін у середу, 4 серпня.
Кабінет міністрів України прийняв за основу проект фінансового плану НАК "Нафтогаз України" на 2010 рік і має намір затвердити його на наступному засіданні, повідомив журналістам голова правління "Нафтогазу України" Євген Бакулін у середу, 4 серпня. За його словами, прийнятий за основу проект фінплану НАК має дефіцит менше 10 мільярдів гривень. Раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров прогнозував, що у 2010 році збитки НАК «Нафтогаз» складуть близько 10 мільярдів гривень. "Нафтогаз" закінчить цей рік із збитками у 10 млрд.грн. Торік мав 50 мільярдів», - сказав він. За словами голови уряду, таке скорочення боргів є позитивною тенденцією, і в майбутньому громадянам України не доведеться зі своїх кишень покривати борги «Нафтогазу». Нагадаємо, сьогодні, 4 серпня, перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, відкриваючи засідання уряду зажадав до 1 вересня подати фінансові плани підприємств-монополістів на 2011 рік. "Слід припинити негативну практику, яка склалася протягом останніх років щодо формування фінансових планів підприємств державного сектору економіки, коли вони, як правило, затверджуються не в період, що передує плановому році, а практично у кінці планового року. Хочу звернути увагу на неприпустимість порушення органами виконавчої влади встановленого законодавством строку затвердження фінансового плану та зобов'язую міністрів подати до 1 вересня цього року на розгляд Кабінету Міністрів фінансові плани підприємств-монополістів на 2011 рік", - сказав Клюєв. Клюєв також звернув увагу на те, що досі не подані фінансові плани на 2010 рік такими підприємствами, як НАЕК "Енергоатом", ДАК "Хліб України", НАК "Украгролізинг". "Будь ласка, на наступний Кабмін щоб всі ці плани були на розгляді", - сказав він.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ та Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі