«Громадянська позиція» не згодна з рішенням Кіровоградського суду

Поділитися
Політична партія «Громадянська позиція» висловила свою незгоду щодо рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду, який залишив без розгляду звернення голови Кіровоградського обласного осередку «Громадянської позіції» Олександра Тарасова про помилку в назві партії у виборчих бюлетенях.
Політична партія «Громадянська позиція» висловила свою незгоду щодо рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду, який залишив без розгляду звернення голови Кіровоградського обласного осередку «Громадянської позіції» Олександра Тарасова про помилку в назві партії у виборчих бюлетенях. Як повідомляли раніше, у виборчих бюлетенях у Кіровоградську обласну раду під номером дванадцять у списку замість політичної партії «Громадянська позиція» стоїть партія «Громадська позиція». Такі ж бюлетені, з назвою партії, що не існує, було роздано виборцям у всій Кіровоградській області. За словами голови Кіровоградського обласного осередку «Громадянської позиції» Олександра Тарасова, як тільки представники партії побачили бюлетень, вони звернулися до суду з проханням зобов'язати Кіровоградську обласну ТВК виправити помилку в назві суб'єкта виборчого процесу з «Громадської позіції» на «Громадянську позіцію». Проте суд, посилаючись на «закінчення термінів подачі», відмовив у розгляді справи. Як пояснили представники «Громадянської позиції» в Кіровограді, суд не може не розуміти, що вони не мали можливості побачити помилку в бюлетенях, не маючи на руках самих бюлетенів. А це, за законом, було неможливо до відкриття виборчих дільниць. З цієї причини, пояснення суду не може бути задовільним.

За матеріалами прес-служби партії «Громадянська позиція»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі