ГоловКРУ: Данилишин схвалив друк листівок на 17 мільйонів за кошти ПФ

Поділитися
© lb.ua
Екс-міністр економіки Богдан Данилишин схвалила перерахування коштів на поліграфію з пенсійного фонду. Про це повідомив голова ГоловКРУ Петро Андрєєв 21 січня в ефірі "Шустер Live".

Він зазначив, що свого часу була проведена закупівля у компанії "Мелінговий центр", "яка була створена за один місяць до укладення договору з нею".
"Основним завданням цієї компанії було підготувати звернення за підписом Юлії Володимирівни до кожного громадянина України, для того щоб можна було зайти в кожен дім і розповісти про те, що вам додали 68 копійок", - розповів Андрєєв.
"З пенсійного фонду заплатили цій компанії, у якої не було ні поліграфічного обладнання, ні ліцензії, ніяких дозвільних документів. Чим тоді керувався Данилишин підписуючи дозвіл на виконання на одного виконавця?", - Сказав керівник ГоловКРУ.
За словами чиновника, на цю кампанію пішло 17 мільйонів гривень з пенсійного фонду.
Андрєєв також уточнив, що надалі компанія "Мелінговий центр" уклала договір субпідряду з "Укрпоштою" і та виконала цю роботу.
Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ Чехії прийняло рішення надати політичний притулок екс-міністру Данилишину.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі