Формула-1: Гран-прі Великобританії здобув Марк Веббер

Поділитися
Гонщик команди Формули-1 Red Bull Марк Веббер здобув упевнену перемогу на Гран-прі Великобританії у Сільверстоуні, який пройшов у неділю, 11 липня.
Гонщик команди Формули-1 Red Bull Марк Веббер здобув упевнену перемогу на Гран-прі Великобританії у Сільверстоуні, який пройшов у неділю, 11 липня.Австралієць, що стартував другим, вже на початку гонки випередив свого напарника Себастьяна Феттеля і до самого фінішу не упустив лідерства, незважаючи на появу машини безпеки в середині гонки. Себастьян Феттель, який стартував невдало, намагався повернути собі першу позицію, але помилився і вилетів із траси. Через прокол заднього колеса він змушений був повернутися до боксів для заміни гуми. Там же довелося побувати і гонщикові Ferrari Феліпе Массе, який зіткнувся зі своїм напарником Фернандо Алонсо. Другим у Сільверстоуні фінішував Льюїс Хемільтон із команди McLaren, третім став Ніко Росберг із Mercedes. Діючий чемпіон світу Дженсон Баттон (McLaren) знову не зміг піднятися на подіум у домашній гонці - він зайняв четверте місце, стартувавши 14-м. П'ятим закінчив гонку пілот Williams Рубенс Баррікелло, шостим - Камуї Кобаясі з Sauber. Себастьян Феттель незадовго до фінішу зумів піднятися на сьому позицію. Багато в чому йому допомогла поява автомобіля безпеки у середині гонки, викликана уламками болідів на трасі. Услід за Феттелем фінішували ще три німецькі гонщики - Адріан Сутіл, Міхаель Шумахер і Ніко Хюлькенберг. Лідерство у чемпіонаті зберіг Л'юїс Хемільтон, на рахунку якого 145 очок. Друге місце також залишилося за Дженсоном Баттоном (133). Марк Уеббер (128) піднявся на третю позицію, випередивши партнера з команди Феттеля (121). П'яту стрічку займає Фернандо Алонсо (98). У Кубку конструкторів лідирує McLaren (278), на другому місці - Red Bull (249) і замикає трійку Ferrari (165).

За матеріалами: Лента.Ru, офіційний сайт Формули-1

//zn.ua/news/8888
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі