Формула-1: Ferrari здійснила дубль у Німеччині

Поділитися
Гонщик команди Формули-1 Ferrari Фернандо Алонсо отримав перемогу на Гран-прі Німеччини, яке пройшло у неділю, 25 липня. Другим фінішував ще один пілот «Скудерії» Феліпе Масса. Бразилець лідирував після старту, але пропустив напарника за наказом команди.
Гонщик команди Формули-1 Ferrari Фернандо Алонсо отримав перемогу на Гран-прі Німеччини, яке пройшло у неділю, 25 липня. Другим фінішував ще один пілот «Скудерії» Феліпе Масса. Бразилець лідирував після старту, але пропустив напарника за наказом команди.Кращий із пілотів Red Bull, Себастьян Феттель, закінчив гонку тільки третім. Четвертим фінішував лідер чемпіонату Льюїс Хемільтон, який виступає за McLaren Mercedes. Він вже на старті зумів випередити і свого напарника Дженсона Баттона, і Марка Веббера. Згодом Веббера спіткали технічні проблеми, і він пропустив Баттона. У результаті його відставання від Алонсо склало 43 секунди. Всі інші пілоти програли переможцю більше кола. Сьомим фінішував Роберт Кубіца з Renault, восьмим - гонщик Mercedes Ніко Росберг. Міхаель Шумахер після старту йшов на восьмій позиції, але через ранній піт-стоп пропустив напарника, і фінішував лише дев'ятим. В особистому заліку після одинадцяти етапів продовжує лідирувати Льюїс Хемільтон, у нього 157 очок. Його партнер із McLaren Mercedes Дженсон Баттон на другій позиції (143 очки), третє і четверте місце ділять два пілоти Red Bull Renault Марк Веббер і Себастьян Феттель, що набрали по 136 пунктів. П'ятий рядок займає Фернандо Алонсо (123). У кубку конструктів все ще лідирує McLaren Mercedes (300 очок), на другому місці Red Bull Renault (272), трійку замикає Ferrari (208).

За матеріалами: Лента.Ru, офіційний сайт Формули-1

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі