ФБР заарештувало десятки пуерторіканських поліцейських

Поділитися
У Пуерто-Ріко агенти Федерального бюро розслідувань США заарештували понад 60 поліцейських. Затриманих звинувачують у зв'язках з наркоторгівлею і допомозі в нелегальному обігу заборонених речовин. Про це в середу, 6 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
У Пуерто-Ріко агенти Федерального бюро розслідувань США заарештували понад 60 поліцейських. Затриманих звинувачують у зв'язках з наркоторгівлею і допомозі в нелегальному обігу заборонених речовин. Про це в середу, 6 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Загальна кількість осіб, яким було пред'явлено звинувачення, склала 120 чоловік. Сюди увійшли не лише працівники правоохоронних органів, але також службовці пенітенціарної системи й військові. Великомасштабну операцію втілили в життя кілька сотень агентів ФБР. Багатьох серед затриманих поліцейських звинувачують у забезпеченні збройної охорони наркоторговців. Пуерто-Ріко є основним каналом постачань до США заборонених наркотиків.

За матеріалами Би-Би-Си

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі