Єгиптянам вже мало відставки Мубарака

Поділитися
© fxfp.ru
Сотні тисяч демонстрантів, які зібралися в четвер увечері на площі Тахрір у центрі Каїра, розширили список своїх вимог, повідомляється в прямому ефірі телеканалу «Аль-Джазіра».

Тепер люди вимагають не лише відставки президента Хосні Мубарака і радикальних демократичних перетворень, але і відставки всіх органів влади та високопоставлених чиновників, включно з парламентом, урядом і віце-президентом Омаром Сулейманом.
Це повідомлення прийшло на хвилі чуток про те, що о 21:00 Хосні Мубарак виступить з телезверненням до нації, в якому заявить про відхід з поста президента і передачу повноважень віце-президенту. Такої можливості в інтерв'ю арабській службі BBC News не виключив і високопоставлений функціонер правлячої Національно-демократичної партії Хасам Бадраві.
Крім того, до протестуючих з екранів телевізорів вже звернувся неназваний високопоставлений армійський офіцер, який пообіцяв, що всі вимоги демонстрантів будуть виконані. Коли саме, він при цьому не уточнив.
Всі ці новини прийшли напередодні п'ятниці, на яку заплановано наймасштабнішу демонстрацію проти режиму з початку протестів. Організатори заходу стверджують, що в ній візьмуть участь до 20 мільйонів людей по всій країні.
За матеріалами LENTA.RU
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі