Держкомпідприємництва та ДАІ створили робочу групу із скасування техогляду

Поділитися
Держкомпідприємництва спільно з ДАІ створює робочу групу, яка вивчить можливість скасування технічного огляду для легкових автомобілів. Про це у своєму блозі повідомив голова відомства Михайло Бродський.
Держкомпідприємництва спільно з ДАІ створює робочу групу, яка вивчить можливість скасування технічного огляду для легкових автомобілів. Про це у своєму блозі повідомив голова відомства Михайло Бродський. За інформацією Бродського, домовленості про це було досягнуто вчора, 18 серпня, під час зустрічі з заступником міністра внутрішніх справ Віктором Ратушняком. "У нас з ним є взаєморозуміння того, що техогляд у нинішньому вигляді - це анахронізм ... Наш комітет спільно з ДАІ створює робочу групу. Вона буде вивчати, як можна спростити техогляд для таксі та перевізників і скасувати його для легкових авто", - зазначив М.Бродський, додавши, що перша зустріч робочої групи відбудеться вже сьогодні, 19 серпня. Окрім того у Держкомпідприємництві мають намір спростити постановку і зняття автомобіля з обліку у МРЕВ. "Зробити врешті-решт так, щоб ця процедура займала 5-10 хвилин", - розповів Бродський. Нагадаємо, раніше Бродський доручив комітету спростити процедуру походження технічного огляду і вивчити доцільність його проходження для легкових автомобілів. Це пов'язано з тим, що, на думку Бродського, техогляд вимагає збору великої кількості документів та сплати значних сум за послуги. На це відреагувало ДАІ. У відомстві впевнені - техогляд скасовувати не можна. За словами Начальника Департаменту ДАІ МВС України Валерія Лозового, це пов'язано з тим, що в Україні застарілий автомобільний парк, який потребує перевірки техстану, як мінімум раз на 2 роки.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі