Чотири країни Євросоюзу вимагають від європейської влади розслідувати напади на християн

Поділитися
Чотири країни Євросоюзу - Франція, Італія, Польща та Угорщина - вимагають від європейської влади розслідувати напади на християн. Відповідну заяву було надіслано на ім'я верховного представника ЄС із закордонних справ Кетріна Ештона.
Чотири країни Євросоюзу - Франція, Італія, Польща та Угорщина - вимагають від європейської влади розслідувати напади на християн. Відповідну заяву було надіслано на ім'я верховного представника ЄС із закордонних справ Кетріна Ештона.Приводом став напад на церкву коптів в єгипетській Олександрії під час Різдва. Пізніше з'ясувалося, що аналогічні теракти планувалися і в містах Європи. А в Ірані були заарештовані лідери християнської меншини, яких назвали прихильниками «зіпсованої і душевнохворої течії». Переслідувань зазнали і християни в інших мусульманських країнах. Президент Франції Ніколя Саркозі заявив, що терор проти християн все більше нагадує «релігійні чистки», а голова фракції ХДС в німецькому Бундестазі Фолькер Каудер вважає, що на даний час християни є найбільш переслідуваною в світі релігійною групою. За матеріалами "Эхо Москвы"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі