Число жертв значного теракту у Владикавказі продовжує рости. У місті закриті всі школи

Поділитися
Число жертв масштабного теракту, який стався у четвер, 9 вересня, у столиці російської республіки Північна Осетія Владикавказі продовжує рости. У місті у зв'язку з подією закрили всі школи, через перевантаження мереж відключено мобільний зв'язок.
Число жертв масштабного теракту, який стався у четвер, 9 вересня, у столиці російської республіки Північна Осетія Владикавказі продовжує рости. У місті у зв'язку з подією закрили всі школи, через перевантаження мереж відключено мобільний зв'язок.За останніми даними, у результаті вибуху замінованого автомобіля біля людного ринку у Владикавказі загинули 15 людей. Раніше повідомлялося про вісім, а потім одинадцять жертв теракту. Окрім того, ще близько 80 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. У зв'язку з терактом у Владикавказі посилено заходи безпеки, всі правоохоронні органи і силові структури переведені на посилений режим роботи. Окрім того, були закриті всі школи міста, а учні розіслані по домівках. Експерти побоюються, що зловмисники могли закласти у Владикавказі ще кілька вибухових пристроїв. Відразу після теракту ЗМІ повідомляли про виявлення ще однієї бомби на ринку, проте влада потім спростувала цю інформацію. У даний час у Владикавказі через навантаження на мережі з перебоями працює стільниковий зв'язок. Нагадаємо, вибух на ринку Владикавказа стався 9 вересня о 11:22 за місцевим часом (10:22 за Києвом). Потужність бомби, закладеної в одному з припаркованих автомобілів, склала 30-40 кілограмів у тротиловому еквіваленті. У правоохоронних органах не виключають, що вибуховий пристрій міг привести у дію смертник. Президент РФ Дмитро Медвєдєв вже заслухав присвячені теракту доповіді директора ФСБ РФ Олександра Бортникова, повпреда у Північно-Кавказькому федеральному окрузі Олександра Хлопоніна і глави Північної Осетії Таймураза Мамсурова. Потім президент доручив міністру охорони здоров'я Тетяні Голіковій і главі МНС Сергію Шойгу вжити термінових заходів для надання допомоги пораненим. При цьому Хлопоніну голова Кремля наказав негайно вилетіти до Північної Осетії. Теракт на ринку Владикавказа став найбільшим у північноосетинської столиці за останні 10 років.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі