Число жертв природних пожеж у РФ зросло до 48 осіб

Поділитися
Число жертв природних пожеж, що охопили цілу низку регіонів РФ, зросло до 48 людей, повідомляє у середу управління інформації МНС РФ.

Число жертв природних пожеж, що охопили цілу низку регіонів РФ, зросло до 48 людей, повідомляє у середу управління інформації МНС РФ.

«Під час розбору раніше згорілих будинків виявлено тіла восьми загиблих (троє - у  Московській області, двоє - у Нижегородській, по одному - у Воронезькій, Рязанській і Івановській областях)», - йдеться у повідомленні.

У МНС додали, що за минулу добу у Росії виникло 403 нових осередків природних пожеж, загашено 293. У даний час продовжують діяти 520 вогнищ загальною площею 188,5 тисячі га, із них локалізовано 310 вогнищ загальною площею 78 тисяч га. За добу згорілих будинків не було.

Загалом із початку пожежонебезпечного періоду 2010 року на території Російської Федерації виникло 23 тисячі 964 природних пожежі (в аналогічному періоді 2009 року - 19 тисяч 318 осередків, збільшення у 1,2 рази) загальною площею 667 тисяч 459 га (у порівнянні з 964 тисячами 522 га в аналогічному періоді минулого року, зменшення в 1,4 рази). 895 вогнищ - це торф'яні пожежі загальною площею 1 тисяча 173 га.

Нагадаємо, напередодні президент Росії Дмитро Медвєдєв розпорядився прийняти допомогу інших країн у гасінні пожеж на території Росії. За вказівкою президента два українські літаки Ан-32 і два пожежних вертольоти з Азербайджану будуть використовуватися для гасіння лісових пожеж у Росії. Таким чином, загальне число залучених до гасіння повітряних суден складе 60.

За матеріалами РИА Новости, РБК, МНС РФ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі