Число користувачів онлайн-відео через п'ять років перевищить мільярд

Поділитися
Через п'ять років користувачів онлайн-відео стане більше мільярда, йдеться у дослідженні компанії Cisco, яке містить прогноз розвитку послуг Інтернету, відео та передачі даних, пише газета «Дело».
Через п'ять років користувачів онлайн-відео стане більше мільярда, йдеться у дослідженні компанії Cisco, яке містить прогноз розвитку послуг Інтернету, відео та передачі даних, пише газета «Дело». Згідно з результатами дослідження, до кінця 2010 року обсяг інтернет-відео вперше в історії перевищить обсяг користувацького обміну даними, внаслідок чого інтернет-відео вийде на перше місце в загальному обсязі світового трафіку, йдеться у дослідженні. При цьому очікується, що зростання глобального інтернет-трафіку, як і раніше, буде відбуватися, у першу чергу, за рахунок відео (ТБ, відео на вимогу, інтернет-відео, користувальницький обмін), частка якого в загальному обсязі світового трафіку до 2014 року перевищить 91%. Аналітики Cisco прогнозують, що до цього часу популярність спілкування «тет-а-тет» за допомогою Інтернету зросте у сім разів, а світова спільнота користувачів онлайнового відео перевищить мільярд осіб. Окрім того, за їхніми прогнозами, до 2014 року обсяг відеотрафіку у форматах 3D і HD складе 42% від загального обсягу користувацького відеотрафіку в Інтернеті. «Таке швидке зростання відео являє собою найважливішу віху в розвитку Інтернету, - переконана один з авторів дослідження Аріель Сумітс. - Для нас це стало несподіванкою: нам здавалося, що обсяг відеотрафіку не зможе так швидко перевищити обсяг користувацького обміну даними». Також у компанії відзначають, що зростання відео відбувається не тільки за рахунок сегмента приватних користувачів: «Відео впевнено завойовує сферу бізнесу, і ми бачимо, як все більше компаній використовує концепцію соціальних мереж, що створює цілий новий напрямок».

За матеріалами: Дело

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі