Через спеку військовим заборонили проводити вчення і стрільби

Поділитися
Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доручив Міністерству оборони припинити військові навчання, стрільби, утилізацію боєприпасів і вибухонебезпечних речовин у зв'язку з високою пожежонебезпекою. Про це мовиться у повідомленні прес-служби Кабінету міністрів.
Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доручив Міністерству оборони припинити військові навчання, стрільби, утилізацію боєприпасів і вибухонебезпечних речовин у зв'язку з високою пожежонебезпекою. Про це мовиться у повідомленні прес-служби Кабінету міністрів.Мінборони також повинно підвищити пожежну безпеку військових складів, баз і арсеналів. Окрім цього, повинні бути приведені в постійну готовність до використання пожежна і спеціальна техніка і устаткування, а також особовий склад військових та інших підрозділів, аварійно-рятівних служб для їх можливого залучення до гасіння лісових і торф'яних пожеж. Раніше Клюєв доручив Державтоінспекції посилити контроль за виконанням правил пожежної безпеки учасниками дорожнього руху. Про необхідність забезпечення "жорсткої охорони" всіх небезпечних об'єктів - складів, нафтобаз, заявив сьогодні на екстреному засіданні Ради національної безпеки і оборони в Криму президент України Віктор Янукович. Як повідомляє прес-служба, Янукович також звернувся до прем'єр-міністра Миколи Азарова з пропозицією виділити всі необхідні кошти для посилення безпеки в цей складний погодний період боєприпасів, які зберігаються, зокрема, на складах у Лозовій Харківській області. "Нам треба витримати ще два-три тижні, поки тримається така спека", - сказав він, нагадавши, що далі синоптики обіцяють зниження температури. Нагадаємо, президент України Віктор Янукович прийняв рішення повернутися з відпустки до Києва, де буде «цілодобово мониторити ситуацію» з протипожежною безпекою в  країні. Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв доручив центральним і регіональним органам влади посилити протипожежні заходи  в  країні. Відповідну урядову телеграму він направив керівникам МінНС, МВС, Міноборони, Мінприроди, Мінагрополітіки, Мініністерству охорони здоров’я, Мінтрансзв’язку, Держкомтелерадіо, Держкомлісгоспа, Держприкордонслужби, Держдепартаменту з питань виконання покарань, Генеральної прокуратури, Ради міністрів АР Криму, Облдержадміністрацій, Київської і Севастопольської  міськдержадміністрацій.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі