Через негоду відмінили сотні рейсів на сході США

Поділитися
Сильні снігопади й крижані дощі, що випали на східне узбережжя Сполучених Штатів, порушили роботу кількох аеропортів і викликали хаос на дорогах. У штатах Меріленд, Північна Кароліна й Вірджинія оголошено надзвичайний стан.
Сильні снігопади й крижані дощі, що випали на східне узбережжя Сполучених Штатів, порушили роботу кількох аеропортів і викликали хаос на дорогах. У штатах Меріленд, Північна Кароліна й Вірджинія оголошено надзвичайний стан. «Ми закликаємо вас бути дуже обережними, - заявив у неділю, 26 грудня, губернатор Вірджинії Боб Макдоннелл. - Намагайтеся залишатися вдома». Найближчим часом сильні снігопади очікують у Нью-Йорку й Бостоні. Метеорологи прогнозують, що за другу половину неділі в цих містах може випасти понад 30 см снігу. У прибережних районах Нью-Джерсі очікують набагато сильніші снігопади, які, як кажуть синоптики, будуть супроводжуватися поривчастим вітром зі швидкістю більше 60 км/г. У Південній Кароліні сніг на Різдво випав уперше з моменту початку спостережень у 1887 році. Поліція штату закликає людей утриматися від поїздок занесеними снігом дорогами. У Вашингтоні на боротьбу із заметами готові надати 200 одиниць спеціальної техніки. Авіакомпанія Delta була змушена скасувати близько 850 рейсів від Південної Кароліни до Бостона. Continental Airlines скасувала 250 рейсів з міжнародного аеропорту Ньюарк-Ліберті в передмісті Нью-Йорка. Також повідомлено про скасування рейсів компаній United Airlines, AirTran і Southwest Airlines.

За матеріалами Би-Би-Си

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі