Чавес визнав, що лікується на Кубі від раку

Відео
Поділитися
© country.turmir.com
Президент Венесуели Уго Чавес в телевізійному зверненні до народу визнав, що лікується від раку. Вже три тижні У.Чавес перебуває на Кубі, де переніс операцію з видалення, як було офіційно заявлено, «абсцесу у порожнині тазу».

Вже три тижні У.Чавес перебуває на Кубі, де переніс операцію з видалення, як було офіційно заявлено, «абсцесу у порожнині тазу».

Тривала відсутність президента на батьківщині породила чутки про поганий стан його здоров'я або навіть про його смерть. Щоб розвіяти їх, влада розповсюдила відеозапис зустрічей Уго Чавеса з колишнім кубинським лідером Фіделем Кастро.



У телезверненні у четвер, 30 червня, Уго Чавес, який як і раніше знаходиться на Кубі, зачитав заздалегідь приготовану заяву про те, що під час запланованої операції 10 червня хірурги виявили у тканинах навколо абсцесу ракові клітини. Тому довелося робити ще одну операцію, з видалення пухлини, яка завершилася успіхом, повідомив президент Венесуели громадянам.

Уго Чавес заявив, що недостатньо уважно ставився до свого здоров'я.

«Це була фундаментальна помилка», - сказав він.

Залишається незрозумілим, де саме і коли було записано звернення венесуельського лідера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі