Бродський запропонував зберегти за "5 каналом" і "TBi" ліцензії на мовлення

Поділитися
© stroymart.com.ua
Голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський пропонує зберегти за "5 каналом" і "TBi" ліцензії на мовлення. Про це він написав у вівторок, 17 серпня, у своєму персональному блозі.
Голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський пропонує зберегти за "5 каналом" і "TBi" ліцензії на мовлення. Про це він написав у вівторок, 17 серпня, у своєму персональному блозі."Так, не безперечне придбання додаткових  ліцензій цими каналами. Але так само не безперечно це і стосовно інших каналів. Майже усіх. Я думаю, що цей інцидент треба закінчувати і президент повинен сказати своє вагоме слово із цього приводу, - вважає Михайло Бродський.  - Амністія ліцензій каналів, про яку говорить Яценюк, напевно  не зовсім те. Тому що амністія  - це  пробачення злочинців". Глава Держкомпідприємництва запропонував легітимізувати факт придбання ліцензій "5 каналом" і "TBi", після чого, на його думку, інцидент буде вичерпано.  "Я усе життя маю відношення до ЗМІ.  І, вважаю,  чим їх більше, тим краще для громадян України", - додав у зв'язку з цим Михайло Бродський. Нагадаємо, зараз "5 канал" і "TBi" в Київському апеляційному суді намагаються заперечити рішення Окружного адміністративного суду столиці, який відмінив результати торішнього конкурсу Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Тоді найбільшу кількість частот на мовлення отримали телеканали "TBi" - 33 частоти і "5 канал" - 26 частот. Група компаній "Інтер" виграла 20 частот, проте пізніше вона заперечила результати конкурсу в Окружному адміністративному суді Києва.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі