Британська королівська сім'я опублікує фотографії на Flickr

Поділитися
Британська королівська сім'я зареєструвала власний аккаунт на популярному фотохостингу Flickr. Про це повідомляється в неділю, 25 липня, на офіційному сайті Британської монархії.

Британська королівська сім'я зареєструвала власний аккаунт на популярному фотохостингу Flickr. Про це повідомляється в неділю, 25 липня, на офіційному сайті Британської монархії.

У розміщеному там прес-релізі наголошується, що створення аккаунта приурочене до літнього відкриття Букінгемського палацу (за традицією, на серпень і вересень королева залишає палац  і в цей час туди допускають туристів).

У прес-релізі повідомляється також, що на Flickr опублікують як найсвіжіші фото королівської сім’ї , так і архівні матеріали. Таким чином, на хостингу планується зібрати колекцію фотографій, яка максимально повно відобразить історію британської королівської сім'ї за десятки років.

Наразі на "королівському" аккаунті розміщено близько 600 фотографій, і, як обіцяє прес-служба палацу Букингемського, їх кількість буде безперервно зростати.

Реєстрація аккаунта на Flickr стала черговим кроком британської монархії з освоєння віртуального простору. Зокрема, у Віндзорів є аккаунт на Twitter і власний канал на YouTube

Flickr — сервіс, призначений для зберігання і подальшого використання користувачем своїх цифрових фотографій і відеороликів. На даний час на ньому зберігається більше 4 млрд фотографій. Flickr придбав Yahoo в березні 2005 року. Один з найпопулярніших сайтів для розміщення фотографій.

За матеріалами Офиційний сайт Британскої монархії Лента.Ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі