«Бориспіль» має намір завершити будівництво терміналу F до Дня Незалежності

Поділитися
Державний міжнародний аеропорт «Бориспіль» має намір завершити будівництво пасажирського терміналу F до 24 серпня 2010 року - до Дня Незалежності, повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова у вівторок, 10 серпня.

Державний міжнародний аеропорт «Бориспіль» має намір завершити будівництво пасажирського терміналу F до 24 серпня 2010 року - до Дня Незалежності, повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова у вівторок, 10 серпня.

Вона уточнила, що термінал розпочне повноцінну роботу через півтора-два місяці після завершення будівництва.

Окрім базової авіакомпанії - «Міжнародні авіалінії України» - у терміналі F працюватимуть ще близько 10 авіакомпаній, серед яких Lufthansa, KLM і Austrian Airlines.

На сьогоднішній день у приміщенні терміналу йдуть внутрішні оздоблювальні роботи, вже підготовлені стійки реєстрації. У найближчі дні будуть заасфальтовані під'їзні дороги до терміналу і паркувальний комплекс.

Як повідомлялося, будівництво терміналу F у «Борисполі» здійснюється в рамках реконструкції чотирьох аеропортів у містах, що приймають гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, завершити яку планується протягом найближчих півтора років. В аеропорту «Бориспіль» планується побудувати ще один термінал D площею близько 100 тисяч квадратних метрів.

У травні поточного року Кабінет міністрів України затвердив скоригований титул перону F на території «Борисполя». Згідно з документом, площа перону збільшена з 143,95 тисячі квадратних кілометрів до 151,93 тисячі квадратів.

Загальна кошторисна вартість проекту зросла на 12,9% - до 335,79 мільйона гривень.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» віце-прем'єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков повідомив, що проблеми переміщення між терміналами київського аеропорту «Бориспіль» знято.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі