Азаров розповів, із яким збитком цей рік закінчить «Нафтогаз»

Поділитися
У 2010 році збитки НАК «Нафтогаз» складуть близько 10 мільярдів гривень. Такий прогноз у вівторок, 27 липня, на прес-конференції у Києві озвучив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

У 2010 році збитки НАК «Нафтогаз» складуть близько 10 мільярдів гривень. Такий прогноз у вівторок, 27 липня, на прес-конференції у Києві озвучив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«"Нафтогаз" закінчить цей рік із збитками у 10 млрд.грн. Минулого року мав 50 мільярдів», - сказав він.

За словами голови уряду, таке скорочення боргів є позитивною тенденцією, і в майбутньому громадянам України не доведеться зі своїх кишень покривати борги «Нафтогазу».

Окрім того, Микола Азаров заявив про зацікавленість Європейського Союзу у модернізації української газотранспортної системи. Голова уряду повідомив, що сьогодні міністр палива і енергетики Юрій Бойко зустрічається з Єврокомісаром з питань енергобезпеки Гюнтером Еттінгером, з яким обговорить це питання.

Нагадаємо, відповідно до звіту «Нафтогазу» у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, у січні-березні 2010 року компанія скоротила чистий збиток за національними стандартами звітності на 13,2% у порівнянні з аналогічним періодом 2009 року - до 2 млрд 5,96 млн грн.

Водночас валовий збиток «Нафтогазу» у січні-березні 2010 року склав 2 млрд 803,44 млн грн, тоді як за перший квартал 2009 року компанія отримала валовий прибуток у розмірі 3 млрд 117,09 млн грн.

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі