Азаров похвалив соратника з партії Добкіна за чисті вулиці в Харкові

Поділитися
Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час свого візиту до Харкова похвалив голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна за чистоту на вулицях.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час свого візиту до Харкова похвалив голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна за чистоту на вулицях.«Ви знаєте, я досить пряма людина. Я висловив мерові Одеси всі ті враження, які у мене виникли, коли я проїжджав по місту Одеса, або виходив з машини і бачив місто. Прямо протилежне я сказав вашому губернатору, Михайлу Марковичу (Добкіну - ред.) », - Сказав прем'єр-міністр журналістам у суботу, 25 вересня, в Харкові. Він зазначив, що скрізь, де він був у Харкові, «є порядок, і видно прогрес поліпшення міста». Нагадаємо, що 23 вересня, перебуваючи в Одесі, прем'єр розкритикував мера Едуарда Гурвіца за поганий стан міста. «Таке відчуття, що я на 50 років назад повернувся (...), такий стан Одеси зараз», - сказав Азаров. Міський голова спробував заперечити прем'єр-міністру, проте Азаров вимагав від нього мовчання. «Помовч і заспокойся», - нахамив прем'єр. Глава уряду забажав також , у першу чергу, привести до ладу центральні вулиці Одеси. «Образливо за Одесу. Не важливо, кого оберуть мером. Ми будь-кого змусимо працювати », - заявив Азаров. Як відомо, Азаров - голова партії Регіонів. Добкін у свою чергу - голова Харківської обласної організації партії Регіонів. Мер Одеси Гурвіц у цій структурі не перебуває. Раніше Добкін був мером Харкова. Відеозапис зйомок звернення Добкіна до харків'ян - найвідоміше  відео українських політиків. За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі