Американка вимагає компенсацію в 5 мільйонів доларів за помилку на 80 центів

Поділитися
© Getty Images
Домогосподарка з Нью-Джерсі Тува Герсон збирається судитися з універмагом Century-21 за те, що заклад обрахував її на 80 центів. Сума компенсації за поданим до федерального суду позовом дорівнює 5 мільйонам доларів.

Згідно з інформацією позивачки, вона зробила в січні в універмазі покупку на 106 доларів 82 центи, враховуючи знижку в п'ять доларів. Далі вона вирішила повернути одну з покупок - дитячий костюм. Його вартість становила 17,97 долара. Персонал повернув їй на 80 центів менше, ніж вона припускала.

За інформацією Герсон, магазин не захотів робити перерахунок п'ятидоларового купона на всі шість покупок. Це й викликало обурення жінки. Вона заявила, що її «позбавили права повною мірою скористатися знижкою в розмірі п'ять доларів» і використовували шахрайську «схему».

Позов Герсон подав її батько адвокат Гаррі Катц, який має досить багатий досвід подачі судових позовів на роздрібні мережі. Більш того, ті мережі, на які він подавав до суду, звинувачували саме в «купонних аферах». Щоправда, всі позови Катца були або відхилені, або врегульовані у досудовому порядку.

За матеріалами New York Post

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі