Синоптики обіцяють похолодання і дощі

Поділитися
© kinoman.net
На понеділок, 20 червня, синоптики прогнозують сильні дощі в ряді областей Україна і зниження температури повітря.

У найближчу добу нестійку погоду в Україні визначатиме активний атмосферний фронт, повідомляє Український гідрометцентр.

Грозові дощі, вночі в західних, північних, Вінницькій, Черкаській областях, у день місцями в південних, східних, Дніпропетровській, Полтавській областях сильні дощі, град, шквали 17-22 метрів в секунду, в окремих районах град, шквали 25 метрів на секунду. У Криму, Приазов'ї та східній частині вночі без опадів.

Температура повітря вночі 13-18 тепла, на узбережжі морів до +22, вдень +19-24, у південній та східній частині +26-31; у західних областях вночі 9-14 тепла, вдень+17-22.
У Києві в ніч на понеділок сильний дощ, гроза, град, шквали 17-22 метрів за секунду, вдень короткочасний дощ, гроза. Температура повітря вночі 15-17 тепла, вдень+22-24.

У ніч на вівторок в Києві без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі 11-13 тепла, вдень +22-24.

19 червня температура води в Чорному морі склала +18-24, в Азовському морі +23-26, в Дніпрі біля Києва +23.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі