Аварійні служби Києва в новорічну ніч будуть працювати за спецтарифом

Поділитися
У ніч на 1 січня може статися маса непередбачених «сюрпризів»: згорить електролічильник, прорве трубу в квартирі. Такі речі відбуваються регулярно, але саме у цю ніч готуйтеся розщедритися більше, ніж зазвичай. У новорічну ніч аварійні служби столиці працюють за спеціальним новорічним тарифом, який вищий у два-три рази.
У ніч на 1 січня може статися маса непередбачених «сюрпризів»: згорить електролічильник, прорве трубу в квартирі. Такі речі відбуваються регулярно, але саме у цю ніч готуйтеся розщедритися більше, ніж зазвичай. У новорічну ніч аварійні служби столиці працюють за спеціальним новорічним тарифом, який вищий у два-три рази.У звичайні дні фахівці беруться розкрити квартиру за 350 гривень. У новорічну ніч доведеться накинути майстрам ще 200-250 гривень. Якщо ви на Новий рік застрягли у ліфті чекати доведеться більше години. Послуги приватного майстра обійдуться у 200-250 гривень (у звичайний день - 100). Звичайний виклик приватного водопровідника коштує 50 гривень, «новорічний» - 100. Це без врахування роботи. Однак багато майстрів у новорічну ніч їхати на виклик відмовляються - свято буде зіпсовано, а заробіток невеликий. Ті, хто погодиться приїхати, заламають ціну удвічі вищу. За лагодження унітазу в звичайні дні в середньому візьмуть 300 гривень, у Новий рік дана послуга обійдеться не менш ніж у 500 гривень. Звичайний виклик приватного майстра обійдеться у 30 гривень, екстрений - у 300. Далі розцінки залежать від рівня складності роботи: якщо згоріла щитова, у звичайний день із вас візьмуть 200 гривень, 31 грудня - 450 і вище. У середньому майстер приїжджає протягом 20-30 хвилин. Ціна за виклик приватних медиків у новорічну ніч не міняється - у середньому 150-600 гривень. Державна «швидка» приїде безкоштовно. Виклик ветеринарної бригади для домашнього вихованця обійдеться у 99 гривень. Фірми, що займаються евакуацією автомобілів, тарифи на Новий рік також змінювати не будуть. Навантаження машини на евакуатор обійдеться у 180-240 гривень, і транспортування 4,5 гривні за кілометр. У звичайні дні мінімальне замовлення таксі обійдеться у 28-35 гривень, у Новий рік сума подвоюється. Водії-приватники менше ніж за 150 гривень з місця не зрушать незалежно від відстані. Що стосується «автопілота», то у звичайні дні така послуга коштує 150 гривень, а в Новий рік водієві, який сів замість вас за кермо вашої машини, доведеться заплатити від 450 гривень і вище.

За матеріалами Комсомольская правда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі